Eco & vegan inspiratie

Idee en uitwerking

Gepubliceerd op 17 augustus 2021 om 11:41

Het begint allemaal met een idee.

Ons idee 'Earthly' is meer voor ons dan gewoon een plan voor een webwinkel.

In onze ogen zijn we al van start...

We willen de mensen helpen om niet alleen veganisme toegankelijker te maken voor iedereen, maar ook andere waarden die voor ons belangrijk zijn zoals eerlijke handel, natuur, creativiteit en verbondenheid.

De plantaardige blog.

Toen we de website oprichtte met de aankondiging dat we een toekomstige (web)winkel zouden starten hadden we allebei de twijfel of het nu zo verstandig was om het zo vroeg al aan te kondigen, want er was nog werk voor we van start kunnen.

We zitten namelijk thuis met verbouwingen, deze zijn ook belangrijk voor onze webwinkel want de werkruimte moet namelijk nog volledig in orde gebracht worden. Eigenlijk is dat helemaal niet erg en willen we genieten van deze spannende tijd, maar soms komt er wat stress bij kijken aangezien we beiden ook nog werken en graag zo snel mogelijk van start zouden gaan met de webshop.

We zijn alvast actief op de website om er lekkere recepten en leuke ideeën te delen en hebben er vertrouwen in dat het allemaal goed komt.

'Good things take time'

Verbouwingen.

De vloer uitbreken, elektriciteit leggen en werkruimte in orde brengen, dat was er nodig zodat we van start kunnen met ons bedrijfje. 

Ondertussen weten jullie ook dat we je al lang in spanning houden, maar ik denk dat het eind eind deze zomer/begin herfst nog moet lukken.

We houden je in ieder geval op de hoogte.

  • Vloer uitgebroken ✔️
  • Nieuwe tegels gekocht✔️
  • Elektriciteitskabels gelegd✔️

In Augustus wordt gechapt en dan de vloer gelegd, muren geverfd etc. 

Zodra dit in orde is gaan we de kamer inrichten en een startdatum vrijgeven. 

Wij kijken er alvast naar uit! 

 

En onze viervoeters ook... 

Earthly Greetings, 

Helena & Glen

& Bonsai & Runa 😸


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb